LUNCHMENU ( enkel ’s middags ) week 8

Degustatiehapje
***

huisgerookte schotse zalm – ricotta kaas – fijne tuinkruiden

Of

carpaccio van rund – pesto – zongedroogde tomaten – notensla

***

“Brasvar” speenvarken – jonge wortel – doperwtjes – kroketjes

Of

gebakken roggevleugel – kappertjes – verse frietjes

***

Pannacota van rood fruit en crumbel van nootjes

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert 30 €
Voorgerecht + hoofdgerecht 25 €
Hoofdgerecht + dessert 20 €

MAANDMENU (wild en vis)

Degustatiehapjes
***

Gepekelde Holstein – Langoust – Sint jacobsnoot – gemarineerde groentjes

Of

Blue-fine tonijn – sesam – paprika – fijne groentjes

Of

Rundscarpaccio – gebakken ganzenlever – zongedroogde tomaatjes – notensla

***

Granité van limoen en champagne

***

Iberico Pluma – parmezaankroketje – parmaham – vierpepersaus – varkenswang

Of

Skrei – butternut – spitskool – jonge spinazie – zeekraal – pommes dauphines

***

Ananas victoria – coco’s – peperkoek

Of

Textuur van citroen

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert  56 €
Voorgerecht + hoofdgerecht 48 €
Hoofdgerecht + dessert 40 €

AL DEZE GERECHTEN KUNNEN AFZONDERLIJK BESTELD WORDEN!