LUNCHMENU ( enkel ’s middags ) week 50

Degustatiehapje
***

gerookte eendeborstfilet – granaatappel – sinaas – brie – vijgje

Of

ravioli van scampi – bisque

***

tagliata van rund – notensla – tartufata – tagliatelli – parmezaan

Of

zalmforel – papillot – zeekraal – courget – krielaardappel

***

citroentaartje

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert 30 €
Voorgerecht + hoofdgerecht 25 €
Hoofdgerecht + dessert 20 €

MAANDMENU (wild en vis)

Degustatiehapjes
***

Ballotine van fazant – abdijkaas – groene kool – buikspek

Of

Gebakken ganzenlever – bloedpens – appel – veenbessen – geflambeerd met calvados

***

zalm gerookt “oklahoma” – gemarineerde groentjes – dragon

***

Hertenfilet – wintergarnituur – portosausje – pomme dauphine

Of

Hazenrug Harlekijn

Of

Bouillabaise – rouille – krielaardappel

***

Parfait van baileys – gemarineerde hazelnoot

Of

Créme brulée

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert  56 €
Voorgerecht + hoofdgerecht 48 €
Hoofdgerecht + dessert 40 €

AL DEZE GERECHTEN KUNNEN AFZONDERLIJK BESTELD WORDEN!