LUNCHMENU ( enkel ’s middags ) week 41

Degustatiehapje
***

buffelmozzarella – gepekeld”holstein”- watermeloen – coulis van rode paprika

Of

quiche – granny smith appel – rozijnen – geitenkaas

***

zalmfilet – buikspek – prei – puree – mierikswortel

Of

“choucroute” – gerookt buikspek – hammetje – parijse worst – puree

***

tarte tatin van appel – ambachtelijke vanilleroomijs

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert 30 €
Voorgerecht + hoofdgerecht 25 €
Hoofdgerecht + dessert 20 €

MAANDMENU (wild en vis)

Degustatiehapjes
***

Ceviche van scampi – kreeft – wasabi mayonnaise – zure room – nacho’s

Of

open ravioli van bosduif – consommé – bospaddestoelen – gekonfijt billetje

***

Cappuccino van rode biet – velouté van erwtjes – gerookte forel

***

Liche – spitskool – karnemelk – mierikswortel – puree – zeeuwse mossel

Of

Hertefilet – wintergarnituur – portosausje – pomme dauphine

***

Textuur van chocolade – hazelnoot

Of

Merengue – geglaceerde kastanjes,crème – braambessenconfit

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert  56 €
Voorgerecht + hoofdgerecht 48 €
Hoofdgerecht + dessert 40 €

AL DEZE GERECHTEN KUNNEN AFZONDERLIJK BESTELD WORDEN!